Să știi că îmi e dor de tine, nu de tine cea de acum, pentru că nu mai știu cum mai ești, îmi e dor de tine cea de atunci, cea cu care am crescut și trecut prin atât de multe că nici nu aș avea timp o viață să le povestesc. Să știi că fără tine ar fi fost plictisitor și super trist, foarte monoton si aș fi fost foarte singură, la fel cum mă simt și acum.

Vreau să îți mulțumesc în primul rând pentru că ai trecut prin viața mea, pentru existența ta și pentru tot ceea ce am făcut împreună. Îți mulțumesc pentru toate clipele împreună, de la prima până la ultima. Mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la tine dar și pentru tot ceea ce am învățat împreună. Mulțumesc pentru că m-ai acceptat și păstrat in viața ta deși nu am fost niciodată o prietenă bună. Nu stiu ce mai faci, știu doar ce faceam noi împreună. Tu îmi erai sprijin în orice, erai sora mea. Noi am fost ani la rând nedespărțite, zi de zi împreună chiar de erau momente și zile când ne certam sau nu ne vorbeam .

Să știi ca de la tine și datorită ție am învățat ce înseamnă cu adevărat prietenia și datorită ție și sprijinului tău am învățat cum să trec mai ușor peste suferințele mele zilnice pe care chiar daca poate uneori nu ți le spuneam tu mă simțeai. Îmi pare rau că te-am pierdut și că nu am știut sa fiu o prietenă bună.