Atunci când ne lipsește ceva sau cineva durerea își face apariția.
Ție vreau să iți spun că mi-ai lipsit,că cel mai mult aș fi vrut ca tu să fii acolo mereu, să nu pleci de lângă noi, să fiu cu tine și să cresc lângă tine.
Mi-ar fi plăcut să te cunosc mai mult ,să îți stiu a vorbi deschis, să mă înveți , să mă asculți, să mă certi dar să fii lângă mine , să nu mai pleci.
Vroiam doar să fii acasă și stiu că și tu ai fi vrut asta dar a trebuit să te sacrifici ca un părinte bun ce ești.Iar tu, să știi că ești cel mai bun din lume.
Vreau totuși să știi că deşi nu ai fost în permanență cu noi, atunci când ne întâlneam și petreceam timp împreună eu am luat cele mai bune învățături de la tine.
De la tine am învățat să fiu puternică, să lupt în viață, să nu mă dau bătută, am învățat cum să muncesc cu iubire și să muncesc din greu pentru a avea tot ceea ce îmi doresc. Datorita ție am învățat ce înseamnă grija pentru aproapele iar cel mai puțin plăcut lucru e că datorită ție am simțit ce înseamnă dorul .
Să știi că nu te urăsc pentru ca nu ai fost cu mine și nu sunt supărată pe tine, tu pentru mine ai fost și ești eroul meu, un părinte care ar face orice pentru că copii să fie fericiți și să nu le lipsească nimic.