Când în vis mi-a apărut una dintre persoanele cele mai dragi din viața mea care din nefericire acum se afla sus în cer. Persoana pe care eu am iubit-o, cu care deşi nu am petrecut mult timp am simțit o legătură specialã și a cărui amintire a rămas vie în sufletul meu.
Stiu, sună ciudat dar mereu când am avut o problemă sau m-am simțit rău ea îmi apărea în vise dându-mi semnale sau avertizîndu-mă în privința unor lucruri,oameni și tot odată țînând să îmi amintească că ea nu mă va parasi și că va fi lângă mine mereu.
Așa că am început să caut ajutor , am început să mă rog lui Dumnezeu, să îl rog să mă ierte pentru gândirea negativă ce o avusem înainte și să mă ajute să mă schimb.
Simțeam că era ultima mea încercare de a-mi reveni și a cunoaște ce înseamnă cu adevărat o viață fericită , ce înseamnă liniștea sufletească și mentală .
Dumnezeu m-a ajutat ,pentru că atunci când te rogi el nu te lasă și așa am găsit un terapeut , care cu timpul mi-a devenit tată spiritual .
Nu îmi amintesc prea multe lucruri din primele ședințe de terapie. Tot ce stiu e că plângeam din momentul în care ieșeam de pe ușa casei până acolo, ca mai apoi să mă liniștesc pentru câteva minute după care să o iau de la capăt iar și iar până în momentul în care simțeam că nu mai pot și eram nevoită să consum pastile iar . În toate acele ședințe de terapie în care plângeam terapeutul meu mă privea,mă asculta, îmi zâmbea și spunea că eu o să fiu bine, că sunt puternica și să nu cedez iar asta îmi dădea putere și un bun impuls de a nu ceda. El era singurul om care la acel moment mă asculta,înțelegea și ajuta, singurul care nu mă judeca pentru ceea ce eram atunci. Iți mulțumesc !
În toate aceste repetate ședințe de terapie în care tot ce făceam era să plâng am învățat ce înseamnă cu adevărat durerea .